17 February 2015

Tahun Baru.. Semuanya Baru!!

Salam 2015!

Lama rasenye tak update blog ni.. Huhu.. Rasanye blum terlambat nak wish Happy New Year 2015 walaupun dah masuk bulan Feb ni..

Alhamdulillah, tahun ni Afeef dah masuk tadika. Seronok dia skarang dah ramai tawan-tawan kawan-kawan (Afeef pelat huruk K).. Huhu.. Tapi kesian gak tgk sbb penat balik tadika trus tertido dlm kereta time aku ambil dia.. Pagi, pukul 6 pagi dah kne bangun mandi. Masuk tadika pukul 8 pagi. Tp sebab aku pun rush nak pegi keje, terpaksala hantar dia awal. Pkul 7 dah sampai tadika & tetiap hari dia org pertama sampai. Tapi, dia tak pernah menangis or merungut. Dia tau mummy dia terpaksa berkejar masuk ofis. Good boy! Luv u abg..

Owh, by the way.. InsyaAllah Afeef akan jadi abang bulan 7 ni.. Alhamdulillah, Allah bagi rezeki kat keluarga kami lagi.. Bulan 7 (raya ke-3) insyaAllah aku dijangka bersalin.. Afeef seronok. Hari-hari dia tanya, "Mummy, adik dlm perut mummy asik tido je, bila nak bangun?".. Hehe..

Okla, tu je nak cerita kali ni.. And nak share gambar Afeef gi school.. Daa~











1 comments:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts