12 July 2013

Ikan Bakar Bubu @ Sek 7, Shah Alam

Last Sunday, aku ngan family in laws makan2 kat satu restoran ni.. Ikan Bakar Bubu! Shafiq & Atikah blanje.. TQ korang!! Semoge pjg umur & murah rezeki..

Actually, ade org teringin nak makan kerang bakar.. Tapi sedey, kiteorg lambat 5 minit je! Kerang bakar kat restoran tu baru je abes!! Huhuhu.. Walaubagaimanapun, kiteorg berjaya gak dapatkan kerang bakar kat satu lagi restoran area Klang, Warna Seafood! Sgt yummy ok!

So, kesimpulannye.. Satu malan 2 restoran! Hoyeeehhh!! Ok, taknak membebel.. Jom tgk gambar!! Lalala~

Restoran Ikan Bakar Bubu




Ikan Siakap Bakar


Lala Masak Pedas & Sotong Goreng Tepung


Kailan Ikan Masin


Tomyam Campur




Makanan kat restoran ni sgt sedaps ok.. Sume lauk fresh!! Paling sedap: Ikan Siakap Bakar!! Aku bagi 3.5 bintang..

Lepas perut kenyang, misi mencari kerang bakar plak!! Huhu.. So pegi la satu restoran kat area Kg. Jawa, Klang. Yang aku sebut kt atas tadi, Warna Seafood.. Kerang bakar & sos pencicah kat sini sangat awesome! 3 bintang utk kerang bakarnye.. Hehe..


Penuh dah perut! Lepas makan kerang terus balik umah.. Tidur dlm kekenyangan.. Terima kasih Allah atas rezeki yang melimpah ruah! ;)

0 comments:

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts