17 July 2013

Afeef... Tidur Please.....

Fuuhh.. Penat + ngantuk..

Afeef dah dekat seminggu tido pkul 3 pagi.. Malam tadi, bayangkan langsung tak tido.. Pkul 7 pagi tadi baru tido.. Korang pnah alami tak problem ni dengan anak korang?

Aku check badan dia, ok je.. Takdela plak nampak tanda2 demam ke.. Risau plak aku.. Dia plak nampak cam biase, tak penat & tak ngantuk.. Main je the whole time.. Lepas main, tengok upin ipin tak pun transformers..

Rasenye kne bawak g klinik ni.. Risau risau.. Dalam pada risau tu.. Meh tgk gambar dia lepak ngan daddy malam sebelum kejadian yang dia tak tido satu malam tu..


Daddy baca comic, Afeef layan tab! Paling penting, gaya mau sama eh.. Like father like son! Luv them both! :*

0 comments:

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts