15 August 2012

Shopping @ Sogo

Minggu ke-2 ramadan aku sempat pegi Sogo. Taula Sogo, musim raya ke tak tetap ramai orang.. Dalam pkul 10.30 pagi Sabtu kteorg sampat depan Sogo tu, dah takde parking!! Huhu.. So, kteorg knela parking kat CIMB.. Bkn lame pun nak ke Sogo tu.. Mmg plan nak beli periuk utk masak raya ni & pinggan mangkuk.. Maklumla, rumah baru byk yg perlu disediakan.

Sampai2 je Sogo kteorg terus ke tingkat 5 kot.. Untuk kitchen ware & dinnerware.. Mmg SOgo tgh buat sale.. Ade sampai 70% sale utk sume brg² tu.. En. Hubby tgkkan Afeef dlm stroller, aku plak dh startkan pencarian.. Huhu.. Pilih punye pilih, last2 aku berkenan giler ngan kitchen ware brand ENDO nih.. Harga tak mahal la kan mcm MAXIM, Greenpan.. Yang kteorg beli ada 7 pcs dlm 1 set (RM 209.00)..

Set dinnerware plak kiteorg beli brand BORMIOLI ROCCO.. Nak beli corelle mahal la plak.. Tak mampu lagi.. So, kiterg amik yg murah sket je la.. 1 set ada 19 pcs (RM249.00)..

Gambar kt bwh ni bkn exactly brg yang aku beli.. Just hiasan.. Hehe.. Okla, tu je nak cite.. Hehe.. Excited lebih!



0 comments:

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts