26 July 2012

Bumble Bee Breastmilk Bottle

Smalam aku join satu auction kat Lelong.my. Aku try bid Bumble Bee PP Breastmilk Bottle (10 bottles). Aku nak bli utk adik-adik aku yang bakal dapat baby Okt & Dis ni..

Dari time Afeef aritu, aku dah survey harganya mmg dlm RM38.90. Mana-mana kedai baby kalau buat sale pun akan kurangkan harga sampai RM32.00 je. Kalau beli online bole dapat harga RM30.00 kalau ade promotion (not including delivery charge).

So, smalam masa tgh bid harga aku dah target, if harga naik sampai RM25 aku takkan beli.. Akhirnya aku dapat bid harga bottle tu RM21.00! Sila jeles ye.. Hehe.. Okla, tu je nak share pagi ni.. Slamat berpuasa semua!!


0 comments:

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts