25 June 2012

Birthday Sticker

Haritu adela usha 1 blog ni utk design/print sticker & goodies bag for birthday Afeef 29 Jun ni. Tapi bile call kakak tu, dia minta maaf sbb dia tak dapat buat. Dia takde kat lembah klang this weekend. Hampaaa!!

Last2 aku nekad! Ye, nekad design sendiri sticker tu.. Paper bag pun aku beli sendiri! Goodies pun aku buat sendiri! Huhu.. Puas hati! Walaupun bajet kecil aku still puas hati sbb aku usaha buat sendiri untuk Afeef, buah hati aku..

Dalam goodies bag tu aku cadang nak letak:
- lollipop (of course!)
- coklat
- gula-gula
- muffin

Ok, ni aku kongsi dulu sticker yg aku design utk my lil' Afeef Irham. Simple je. Janji aku suka!! Huhu.. Esok2 aku tunjuk plak goodies bag yg aku buat!


0 comments:

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts