22 June 2011

Nursing bra

Last month, aku jalan2 ngan hubby pegi The Store, Alam Sentral.. Cari nursing bra.. Time tu tgh sale, so aku beli 2 helai.. Jenis clip on, underwire.. Brand Audrey.. Harga dlm RM40 sehelai after diskaun.. Aku dh try, sgt selesa & mantap!~ Hehe..

Ingat sbelum bersalin ni nak kne carik lg dlm 3, 4 helai.. Ade org suggest beli thru online kat Fabulousmom.. So, time rehat/lunch hour camnila aku curi2 mase survey website Fabulousmom tuh..

Ade la beberapa helai yg aku berkenan sgt.. Lagipun, mmg tgh sale.. Harge dr RM35.90 jadi RM17.95 je.. 50% diskaun.. I like!!~ So, ape lagi aku dgn jayanye telah order 2 helai underwire bra & 2 helai sleep bra utk breastfeeding nanti.. Total including pos laju = RM95.55.. Amat berbaloi bg aku sbb takyah penat2 dah nak g kedai.. Lagi2 tgh tunggu hari nak bersalin je nih.. Alasan.. Ckp je la malas.. Hehe..

Underwire Bra



Sleep Bra

Okla, dh nak abes time rehat.. Arini, aku mkn karipap & roti je.. Dah xlalu nak mkn nasi.. Esok2 aku sambung blogging lagi.. Daa~

0 comments:

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts