10 May 2011

Thor


Last week sempat tgk Thor kat TGV Sunway Pyramid.. Memula nak tgk 3D, tapi disebabkan harge tiket mahal sgt, xjd la tgk 3D.. Wayang start pkul 11.15pg.. Aku tak pnah pun bace komik pasal Thor nih.. So, mase 1st time tgk jalan cite cam pelik sket.. Hehe.. Tapi bile dh half way, menarik plak.. Mix between action & comedy.. Kire bole layan la..

Tp yg tak bestnye, sepjg movie tu ade la 2 org makcik ni duduk btol2 kat blakang aku ngan Hubby.. Punyela bising.. Time tgk movie tu la yg derang nak buat review sendiri.. Siap borak2 bagai.. Dia ingat cinema tu dia laki tiri makcik dia punye kot?? Tak sivik langsung.. Aku plak malu.. Sbb makcik tu melayu.. Bangsa lain tgk je wyg tu dendiam sbb ade rase respect ngan org lain dlm wyg tu.. Yg makcik ni, tak tau la aku nak cakap.. Sgt annoying ok.. Seb baik la aku bersabar sepjg movie tu.. Klau tak, mau je aku ckp "Makcik, kteorg bayar wyg ni bukan nak dgr makcik ckp!! Sila la senyap!"

Aku malas nak bukak mulut, sbb aku tgk org lain pun diam je malas nak layan makcik2 yg takde sivik ni.. Sudahnye, lepas wyg aku terasa sgt lapar dek perangai makcik2 tadi.. So, trus aku ngan Hubby g Fullhouse mkn alfredo pasta, chicken chop, potato wedges, mushroom soup with honeydew milkshake & coconut sea.. Yummmyyy!!~

0 comments:

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts