17 May 2011

Online Shopping



Yeay!! Berjaya menyopping online utk our baby boy.. Tak kesahla mahal sket sbb puas aku pusing kt GM Klang, takde plak yg berkenan kat hati..

Aku beli 2 set carter's baby rompers.. 5 in 1.. Harge dlm RM40/set.. Cute sgt.. Blum sempat tunjuk kat Hubby sbb smalam xjumpe dia satu hari.. Maklumla, kje shif.. Sangat rindu dgn dia.. Hehehe..

Last week mcm2 agenda kteorg satu family.. Bli bunga utk majlis kahwin adek bongsu aku, Shafynaz kt Jalan Taiping, Klang.. Malam ahad plak, ibu & ayah pegi merisik Alia, bakal tunang adik lelaki aku.. Kire thn ni byk sangat kenduri kat umah.. Huhu..

Penat gak weekend xdpt rehat sgt.. Lepas tu ade 1000 goodies yg kne ikat reben & tampal sticker.. Tu sume kje aku la.. Sbb yg lain2 aku dh tak larat nak buat.. Maklumlah dan 7 bulan lebih perut nih..

Sticker kahwin adek aku pun aku tempah online je.. Senang kje.. Tunggu derang antar ngan post laju je.. Skang ni, nak beli apepun sgt mudah, thru online shopping je.. Tapi, kne hati2.. Tgk review dr pembeli dulu & bandingkan harge.. Rajin2la surf internet utk dptkan tawaran yg terbaik..

2 comments:

NormaLiza Mah said...

salam perkenalan...
dropped by.. terbaca sinop entry di nuffng.. so singgah jap baca dan menabung.. klik klik...
erm....
shopping on9 ni ok ker??

Diyana Hj. Sabdin said...

salam..
akak mmg slalu buat online shopping nih.. pnah beli 2 pasang baju kurung.. murah gak.. kain pasang, baju baby, sticker.. lepas tu, mase akak nak kawen dulu sume pon book online.. wedding planner, photographer, cakes.. ape2pun hati2.. ade gak penjual yg tak jujur.. happy shopping ya!~ [^_^]

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts