11 May 2011

Mothercare Perineal Gel

Minggu ni nak jalan2 pegi MidValley or Subang Parade.. Nak g carik Mothercare Perineal Gel.. Aku ade terbaca beberapa blog yg tulis pada gel nih.. Ramai yg panggil Magic Potion.. Hehehe.. Aku pun try la surf kat internet nih.. Gel ni sangat bangus digunakan dalam masa 6 minggu sebelum bersalin utk mengurangkan kesan koyakan ketika melahirkan bayi.. Dan kulit akan lebih anjal & lembut..

Aku sempat gak call Ibu mintak tlg tgkkan kat Mothercare KLCC if gel ni still available.. Kebetulan Ibu kje kat Petronas Twin Tower, lunch bleh la tlg blikan gel tu klau ade.. Harga xmahal sgt dlm RM32.00 je..

Ni details yg aku sempat surf kat internet..
  • Mothercare It's Your Body Perineal Gel

  • Specially formulated with olive oil and calendula to soften and moisturise your perineal area, helping to prepare it for stretching during childbirth

  • Fragrance free, dermatologically tested, hypo-allergenic, gynaecologically tested

  • To use: Gently massage the gel into the perineal area. Use twice daily for 6 weeks leading up to birth to help improve elasticity and soften the skin in preparation for labour

  • Sharing is caring!!~

    ** update: perineal gel ni dah xde stock di semua cawangan Mothercare Lembah Klang.. aku sgt frust!! huhu..

    1 comments:

    Vitamom Liana said...

    Memang sangat bagus sebab tu cepat habis stock! :)

    Tumpang lalu ye tuan tanah..
    Saya ada menjual set ingin hamil, menyusu, bersalin & set kecantikan :)
    http://thevitamomshop.blogspot.com
    http://facebook.com/vitamom

    Daisypath Anniversary tickers

    LilySlim Weight charts