03 May 2011

FastFive



Smalam, lepas g opis En. Hubby blanje tgk wayang.. FastFive.. Sekuel filem Fast & Furious yg ke-5.. Tgk kat Summit, USJ.. Slalunye klau kiteorg g tgk kt GSC Summit, takdela ramai sgt org.. Smalam, ramai giler duk beratur bli tiket.. Seb baik gak kiteorg dh buat online booking..

Wayang start pkul 4.00ptg.. Abes dlm 6.15ptg.. Sepanjang tgk movie, baby kat dlm perut ni menendang2 byk kali.. Teruja gaknye ngan aksi FastFive, ataupun bunyi yg terlalu bising.. Yela, mcm filem2 terdahulu scene berlumba kereta, kejar-mengejar sekali lagi dipertaruhkan dlm filem terbaru ni.. Ditambah lagi dgn scene tembak-menembak.. Gamat satu hall..

Sudahnye, sampai abes wayang baby masih lagi menendang.. Lapar pun same kot, sbb lunch aku hanya mkn karipap, kongsi ngan Hubby.. Huhu..

Apepun, FastFive adalah filem yg terbaik aku kire dlm 4 lagi sekuel Fast & Furious sebelum ni.. Lebih mendebarkan, lebih aksi & di luar jangkaan.. Korang kne tgk ok!~

Okla, kne sambung kje.. Later..~

0 comments:

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts