06 April 2011

Tq mama!!~

Smalam time kluar dinner ngan En. Hubby dia bgtau yg mama risau aku masih drive ke opis.. Dah 6 bulan larat lg ke bwk kete.. Manual plak tuh.. Hehehe..

Alhamdulillah, 6 bln pregnant ni blom lagi aku MC.. Dikurniakan kesihatan yg amat baik oleh Allah.. Xde pon morning sickness.. Cume malam biasela, sampai umah dh penat.. Sakit pinggang sikit je sbb badan dan makin 'comel'!!~ Hehehe.. Kaki pun agak krem bile main clutch, brek ngan minyak time balik keje.. Biasela Federal Highway mane la pnah xjemm...

Klang --> KL.. Klau xjem dlm 30 minit bleh smpai.. Klau jem, pnah stuck kat highway dekat 3 jam!~ Dh bleh sampai Johor dah tu.. Huhu.. Yang penting sentiasa berhemah di jalan raya! Hahaha..

** Tq mama.. Sbb risau kan sy, ambil berat pasal sy.. Ibu ayah sy pun risau gak.. Tp, sy mmg xnak menyusahkan org hantar sy pegi balik kje.. Alhamdulillah, sy masih lg boleh drive, insya Allah sampai due date.. Hehehe.. Doakan sy ye.. To En. Hubby.. Jgn risau ok.. Sy tau awk syg sy!! Heheh.. Poyooo!~

0 comments:

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts