25 April 2011

Pureen Sales @ PJ


Sabtu lepas sempat menghabiskan duit shopping kt Pureen Sales @ PJ.. Ditemani oleh Cik Farah & En. Wanbah.. Ramai giler ok!!~ Siap ade yg jerit2 nak pengsan sbb terlalu pack..

Kteorg smpai lebih kurang pkul 10.00 pagi.. Tp jalan dah jem giler.. Seb baik kteorg dpt parking kt kawasan rumah orang.. Kne jalan sikit la tp..

Time kiteorg sampai, dh ramai org duk beratur masuk.. Tak kurang juge yg dah siap abes shopping.. Berbeg2 aku tgk derang pegang.. Siap bwk troli lagi.. Mmg btol la.. Sales2 mcm ni la yg ditunggu oleh sume parents..

En. Hubby xdpt teman sbb kje Sabtu tu.. Seb baik ade Farah ngan Wanbah tlg angkat barang ibu mengandung nih!! Huhu.. Terima kasih ye korangg..

Abes gak dlm RM300 kat Pureen Sales tuh.. Alhamdulillah mcm2 gak yg aku dpt beli..

Baju baby 3 pasang - RM10 each
Sarung tgn baby 2 pasang - RM1 each
Pampers Dry S66 (2 packs) - RM24 each
Botol susu BPA free 3 botol - RM4 each
Storage breastmilk bottle BPA free (6pcs) - RM12
Pureen Baby Powder 2 botol - RM7
Nappy liner 100pcs (2 kotak) - RM9 each
Liquid cleanser 150ml - RM15
Disposable nursing pad 36pcs (2 kotak) - RM20 each
Maternity pads 40pcs - RM12
Plain mat L size - RM10
Cotton Napkin 10pcs - RM20
Disposable panties 2 packs - RM6 each
Baby wipes 100 pcs (4 packs) - RM18
Nappy rush cream - RM9

Tu je yg aku igt.. Huhu.. Yg pasti aku tgh tunggu Anakku Sales plak kt Klang nih.. Ade org kate bln 6 ni.. Hopefully larat lagi la aku berjalan sbb time tu dah 8 bulan lebih dh perut nih..

Lagi satu, aku rase klau sale2 mcm ni xpayah la nak bawak anak2 yg masih kecik tu.. Ade baby aku tgk mcm baru 2, 3 bulan.. Kesian kt baby tuh, bersesak2 dgn org.. Yg mak bapak pulak mcm xkesah je.. Pelik aku jap.. Tp nak buat camne.. Lain org, lain la prangai kan.. Huhu.. Apepun, keselamatan perlu diutamakan..~

2 comments:

ieda said...

hai salam kenal...ieda pun g jugak pureen sales hari tu anak2 tgl dlm kete dgn abah dia...ramai sgt org memang kalo bwk anak kecik compom tension...ida pun tengah pegnan 3rd baby 31mgu

Diyana Hj. Sabdin said...

salam ieda.. kan.. pack giler org.. kite baru 1st time pegi sales camni.. maklumla, pregnan 1st baby.. sbelom ni shopping utk diri sendri je.. hehe.. congrats on ur 3rd baby.. doakan yg terbaik utk sume ibu2 di msia.. hehe.. [^_^]

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts