31 March 2011

Yamaha F310

Dh lame nak post entry nih.. Tapi asek xsempat je..
Last Dec, En. Hubby telah membuat suprise di hari jadi aku..
Mmg terkezut sgt2, bila dia hadiahkan Yamaha F310 Acoustic Guitar! Sayang dia sgt2.. Dia tau mmg dh lame aku nak gitar tuh.. Tq, I luv u sayang!!



Aku start main guitar since Form 4. Tak pnah pegi klas. Belajar ngan ayah & search internet je.. Main suke2 je, bukan nak jd profesional..

So, skarang ni tgh ajar En. Hubby utk main gitar same.. Tp, biasela kan klau dh isteri jadi cikgu, takdenye dia nk takut.. Lepas 2,3 music notes, dia tido!! Hahaha..

Okla, just nak share lagu yg aku suke main time layan jiwang.. Huhu..


Relaku pujuk (Spider)

Bm A D
Dikejar bayang-bayang resah
Em F# Bm
Bila hatimu masih tak berubah
Em A D G
Enggan di punya dan di penjara
A D F#
Belaian cintaku ini


Bm A D
Aku bukan lelaki yang tewas
Em F# Bm
Bisa menyembah walau ku di tolak
Em A D G
Biar di uji kanan dan kiri
A D
Kau kan tetap ku miliki


[Korus]

D A Bm
Tiada lafas yang lebih agung
A D A Bm A
Kalimah cintamu yang ku tunggu tunggu
D A Bm
Biar jasadku yang menanggung
A D A Bm F#
Permainan darimu rela ku pujuk


Bm A D
Janganlah kau salahkan aku
Em F# Bm
Terus memburu menawan cintamu
Em A D G
Daku percaya sedikit masa
A D
Kau kecundang akhirnya


Em F# Bm G
Usahlah kau bersedih di hadapanmu aku hadir
Em F# Bm
Memadam resah dan curiga dari hatimu oh...
Em F# Bm G
Apakah kali ini bisa kau tolak dan berlari
Em F# A
Setelah aku menanamkan azimatku


**credit to MalayOLGA

1 comments:

Anonymous said...

berape ek harga gitar tu ?
saya nak beli tp tak tau harga bape .

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts