07 March 2011

Manjaku..


Smalam aku & en. hubby berjaya akhirnye menjejakkan kaki ke Manjaku Baby Centre @ Taman Sejati, Klang. Adela sempat tgk barang2 baby.. Time tu gak aku sempat list down harge brg2 yg aku survey utk dikongsi bersama bloggers lain..

Avent Breast Pump Manual (set with bottle) - RM420.00
(set with 2 bottles & bag) - RM437.00
(single) - RM289.00

Anakku Breast Pump (set with bottle) - RM69.90

Avent starter pack (4 bottles) - RM249.00

Napkin Pureen (10 pieces) - RM20.90
Napkin Anakku (10 pieces) - RM22.90

Mattress Fiffy - RM33.90

Baby seat (nap) - RM79.90

Anakku stroller - RM299.00
Anakku car seat - RM269.00

Baby tub - RM19.90
Bathing bed - RM21.90
Baby mat - RM24.90

Baby bed - RM199.00

Sape2 yg dh jadi member akan dpt tambahan lg 5% diskaun utk sume brg yg tgh sale. Brg yg xde sale/normal price akan dpt 10% diskaun. Sila la daftar kat website BabyManja.. Sambil tu bleh cuci mata tgk brg2 keperluan baby & mummy kt website tu. If dh berkenan, bli je online.. Happy shopping!!

2 comments:

Kelly Chantek said...

salam Diyana,

kalau awak nak tgk barang2 baby kat blog kawan saya ni pun ok jugak.

http://kiddyprelovedbazaar.blogspot.com/

barang2 utk mak2 baby pun ada...:p

good day!

Jue said...

sye pun shopping kat manjaku..time sale mmg berbaloi..

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts