27 February 2011

Gerammmm!!

Ahad, 27 Feb 2011

10.44 pagi - Dapat sms "Hai leh knal?" Nombor xregister dlm hp aku pon..

12.38 tgh hari - Incoming call dari org yg hantar sms di atas. Xkuasa aku nak angkat.

2.00 ptg - Aku call hubby kt opis.. Tp lupe nak cakap ade org sms aku pelik2..

2.30 ptg - Aku update blog. Klau org ni sms/call lagi. Aku nak jerit "DAH GILO KE??!~"


** Adela lebih 7 missed call org ni buat since 12 Feb 2011.. Geram plak akuuu!! Isssyyy!!

2 comments:

Kelly Chantek said...

salam

iklankan nombor org yg sms dan call tuh kat ruangan nak berkenalan ke, jual ubat ke, iklan nak jual beli rumah ke, iklan nak berkenalan dengan kaum sejenis ke(brutal sket)..

baru padan muka org tu..he he

Diyana Hj. Sabdin said...

sgt setujuuu!!~ huhu

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts