29 December 2010

Happy New Year!!!


Harini hari terakhir aku kt opis utk thn 2010 nih. Huhu. Esok dh start cuti. Banyak bende yg nak disetelkan. Di kesempatan ni aku nak ucapkan selamat menyambut tahun baru 2011 kepada semua. Semoga apa yang dicita-citakan sepjg thn 2010 ni sudah pun tercapai.

So, sesiapa yg dh pasang azam thn baru 2011 ni jgn hanya berazam je. Sama-sama kita tingkatkn usaha utk mencapainya. Semoga kite semua akan sentiasa diberkati & dilindungi Allah SWT. Amin..

Kepada pasukan bola sepak negara, tahniah & selamat berjaya aku ucapkan. Huhu, awal2 dh tahniah, mcm tau-tau je nk menang. Huhu. Do your best. We are so proud of you, Harimau Malaya. Jgn hiraukan provokasi pihak lawan. Derang saje nak try test twistkan mental kita. Kalah menang tu kan adat pertandingan. Yg penting semangat berpasukan! Huhu. Walaupun xdpt nkg Jakarta, aku bg full support dari umah je la mlm ni. Haha. Apepun, Good Luck!!

Go goo Harimau Malaya!!!~~

0 comments:

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts