16 December 2010

Hantu Kak Limah Balik Rumah!~



Yeayyy!! Akhirnya dpt gak tgk filem feveret nih. Mamat Khalid is da maannn!! Dari man laksa, zombie kg. pisang & hantu kak limah. Ni sume menjadi pojaannn hatiku.. Bukan aku je, tapi satu family dah kne sampuk ngan 3 filem nih..

Berjaya gaks aku memujuk En. Hubby tgk wyg cite nih. Memula tuh, bercinta la gak nk memujuk dia. Sbb dia mmg xsuke tgk cite melayu. Banyak yg mengarut katenye. Huhu. Tak kesahla kan, lain org lain taste.. Masuk2 je TGV Sunway Pyramid, ramai giler orang.. Yang paling xsangke, Hantu Kak Limah fullhouse!

Tapi dalam kebosanan En. Hubby menemankan aku tgk cite ni, tetibe dia gelak sakan tgk satu scene Johan Raja Lawak (Abi Hurairah) cover 'tuuuttt' dengan tudung saji!! Hahahaha.. Serius lawak.. So, secara tak langsung aku taula yg dia xbosan sgt tgk cite tuh.. Sbb still bleh layan gelak..

Aku tgk filem ni, salah satunye sbb Awie!! Huhu.. Dulu, masa Sembilu tgh top, poster Awie penuh aku simpan. Ade yg tampal dlm bilek, tapi sejak mak aku bising. Trus aku cabut poster. Menangisla aku kejap. Pastu yg paling best, pasal Awie gak aku curi-curi tgk wayang cite Sembilu tuh! Hahahaha..

Okla berbalik pada Hantu Kak Limah.. Korang kne pegi tgk! Lawaknya tak plastik mcm cite2 lawak skarang nih.. Ade sindiran, tentang tabiat org melayu, kepimpinan.. Banyak yg tersirat.. Cite ni, walaupun lawak ade pengajaran.. Yang penting LAYANNNN!!

Okla, sambung esok.. Nak makan.. Laparrr!!~

0 comments:

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts