20 July 2010

Take A Good Look At Yourself

Sbelum menghina, mengumpat org.. Sila la cermin diri sendiri dulu.. Kita semua pun bukan sempurna.. Knape la kita ni suke sgt menghasut, dengki, tabur fitnah, jaja keburukan orang.. Tapi pandai plak claim nk jadi muslimah/wanita contoh.. Mcm Siti Khadijah, Siti Fatimah, Aisyah.. Sorii.. Tapi xde sorang dari kita yg layak ok!~

Xmati kann klau satu hari xbercerita pasal orang.. Tpi mulut kita sume ni gatal klau xbercerita pasal org.. Huhu.. Biarla ape org nk kata, yg penting kita bahagia.. Manusia ni selagi tak MATI, selagi tu laa mulut xberhenti bercakap.. Cakap blakang beranila kan.. Depan² sgtla hipokrit.. Tak puas hati ckpla depan².. Mengapala nk mengadu domba kt orang.. Such a waste of time kwn ngan orang² mcm ni..

Aku pnah rase kne tikam dari belakang & hampir menyerah kalah.. Dan, xkurang juga aku pnah buat kt orang bende yg same.. So, wat i give i get back la kan.. Seperti ape yg aku tulis kt atas, AKU juga xsempurna.. Aku minta maaf pada sape² yg pernah aku lukakan dulu..

Aku dh dapat cash prize pun dari Allah.. Tp, alhamdulillah aku diberi peluang utk perbaiki diri.. Skang ni, dlm hati hanya ada CINTA utk org² yang aku sayang... U know who u are... Huhu.. Yang lain bende remeh, malas nk fikir.. Okla, renung²kan dan selamat beramal..

2 comments:

Anonymous said...

salam dear, so sweet of u.. akak nak share apa yg awak tulis nie di fan page akak blh? terima kasih

https://www.facebook.com/FarinaAbdullah

Diyana Hj. Sabdin said...

No prob.. ;)

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts