25 July 2010

Dugaan.....

Airmata aku jatuh juga akhirnya.. Setelah beberapa hari aku bertahan.. Tapi, insya Allah aku akan terus kuat, bertahan & teruskan hidup utk org-org yg aku SAYANG!

Dugaan buat aku lebih dewasa.. Bile igt balik, aku nangis smbil bwk kereta mcm scene Ziana Zain dlm filem Maria Mariana je.. Tapi dia naik Harley Davidson la kan.. Dramaa sangattt.. Hahaha..

Apepun, aku rasa lebih lega.. Dan hari ni aku lebih HAPPY walaupun ibu jari aku tersepit kt pintu kete En. Tunang pagi tadi.. Darah beku dah dlm kuku nih.. Huhu.. Tula.. Byk sgt DOSA!

Okla, sbb aku suka sgt Kak Ziana dlm filem tu.. Aku share lagu dia yg best.. Korban Cinta.. Enjoyy!~


0 comments:

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts