31 May 2010

Ice Room @ Nilai, N9

Last week kiteorg telah menjelajah ke Nilai N9. Ape lagi, shopping barang² kahwin la.. Byk lagi bende yg blum beli.. Tp disebabkan pandai buat bajet, dlm RM250 je aku abes aritu.. Huhu..

Terima kasih kpd my dearest friends Cik Farah & En. Wanbah kerana memeriahkan aktiviti shopping aku arituh.. Dlm perjalanan pegi tuh, ade polis la plak buat speed trap. Xsurela plak if aku kene ke tak.. Hehe.. Tapi rasenye pg tu bwk kete slow je.. dlm 90km/jam.. Slow la kann.. Hahaha..

Smpai je kt Nilai 3, kiteorg mkn duluu!!~ Truly N9 foods.. Pedas giler ok.. Sumela pedas. Masak lemak cili api, Kentang goreng berlada, sambal belacan.. Pergghh.. Sampai peluh² makan nih.. Hehe..

Selepas beberapa jam, kami mula sedar diri & gerak balik KL.. Tapi, bleh tersangkut plak kat Ice Room, Nilai Square.. Ape yg ade kt sane? Ialah ice cream & deserts yg sgt sedap ye.. Makanan pun ok.. Fusion style.. Harga xdela mahal.. Time kteorg mkn, hujan selebat-lebatnye kt luar sane.. Lps mkn, kteorg trus gerak balik..

Ok, jom tgk gambar!~














20 May 2010

UFO muncul di Klang?

Aku tak pasti ape yg aku lihat tu benar atau tidak..
Tetapi pada hari Selasa 18 Mei 2010, lebih kurang 9.45 malam, beberapa objek tidak dikenali dilihat di langit malam tu..

Aku, adik, ayah & ibu sempat melihat menggunakan teropong yg ayah aku beli kat Mekah..

Yg pasti ade 6 objek berwarna biru.. berlegar membentuk garisan, segitiga dan lingkaran.. adakah btul tu UFO seperti yang diramal bulan Mac lalu?

Aku sempat mengambil 4 keping gambar.. Tapi sbb gune kamera digital biasa, gambar yg aku amik menghampakan.. Tapi, dengan menggunakan photoshop, aku cuba kontrakan warna untuk lihat objek dengan lebih dekat..

Jom tengok!~




18 May 2010

Inner 2 Layer

Ok, ni plak untuk peminat inner 2 layer:


Code: 021
1 Booked - Miza
Available - 3


Code: 022
1 Booked - Miza
1 Booked - Yani
Available - 2


Code: 023
Available - 2


Code: 024
Available - 4


Code: 025
Available - 4


Code: 026
1 Booked - Miza
Available - 1


Material - jersey. Sgt sejuk & selesa.
Sila pilih ye.. RM10/item (without postage)..
Lembah Klang shj.. Tq!~ [^_^]

12 May 2010

Tunggguuu!!~

Ok, i'm backk dengan hati & jiwa lebih tenang. Huhu..
Alhamdulillah..


Ade sesuatu menarik menanti korang sume.. Tunggguuuuu!!~

08 May 2010

Hipokrit

Ko main cakap² blakang. Takut ke nk ckp depan aku?
Mmg takut la kan.. Depan aku pandai plak la ko blakon..

Come on la. Sedey aku tgk ko sbenarnye..
Sume org pon ko nk komplen, kutuk.. Kat aku pun ko
blakon konon² baik ngan aku, pastu kutuk orang lain kt aku..
Kat orang, ko kutuk aku plak.. Ko, bestpren sendiri pun ko kutuk..
Ape masalah ko nihhh??!~

Ko ni baik sgtla agaknye.. Lenkali sbelum ckp, nilai diri
sendiri dulu.. Aku bkn nk marah, gaduh. Tak gune pun nak
marah² ko nih. Buang karen.. Sbb nanti ko cite kat orang,
yang ko nih mangse keadaan.. Sume org la busuk ati kat ko,
buat mcm² kat ko..

Mcm ni la.. Klau ko xpuas ati pun, ape aku peduli kan?
Ko xde maknenye dlm idup aku.. Klau ko tgk aku ala²
tegur ko pun, sbb aku hipokrit gak.. MACAM KO!
So, lets play the game as long as u like.. I've
nothing to lose!~

p/s: Aku berdoa agar kita semua diampunkan Allah..
Aku pnah buat silap sekali. Tp bkn utk kali ke-2.. Insya Allah..

07 May 2010

Genting Highlands with Love

Ingat lagi x Berita Harian ade offer tiket free ke Genting Highlands - Kota Keriangan sepanjang tahun lepas?

Ok, aku sempat kumpul seminggu ke letter head Berita Harian tuh.. So, sebagai ganjaran aku dapat 2 keping tiket ke Genting Highlands. Tiket tu valid smpai bulan Mei 2010 on weekdays je ye. Weekend tidak dilayan!~ Huhu..

So, aku ngan En. Tunang amik cuti pd Isnin 6 Mei 2010 & naik ke Genting by Pesona 1.6. Huhu. Slalu klau pegi naik cable car je. Tp kali ni bwk kete. Sbb dia xbrape sehat demam since Sabtu, tp ngade nkg gak!~ Takut muntah plak naik cable car tuh so bwkla kete..

Sampai lebih kurang kol 11pg.. Jln² kt ctu, amik² gambar & naik 2,3 rides sbb En. Tunang dh tak larat.. Apepun, we have such a great day together. Syg dia!~

Ok, ni gmbar kami yg kiut!~ Huhuhu..










Picnic @ Ulu Yam

Last week on cuti Hari Pekerja 1 Mei 2010, kteorg sempat mempicnickan diri di Ulu Yam.. Xramai pun yg pegi.. Hanya kwn² rapat je.. Hehehe..

Menu kteorg aritu:

Ayam panggang
Sosej panggang
Nasi lemak
Mee goreng
Nugget
Sandwich

Yang pastinye sume org seronok aritu. Lame xmandi sungai. So, perangai sume dah jadi bebudak balik dah.. Okla, nk share gmbr.. Jom tgkk!~






Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts