19 April 2010

I-City

Besh jalan² kat I-City. First time pegi dgn adik & en. tunang. Pegi hari Sabtu malam Minggu. Kluar umah dlm pkul 9.00 mlm. Sampai je kat sane, byk dh kete yg parking tepi jalan. Manusia dh mcm semut. Huhu. Ramai giler. Siap ade yg berkelah bawak bekal!~ Hehe.

Member aku yg kt KL pun dh sampai 3,4 kali. Aku yang kt Klang ni barula ade kesempatan dtg cni. Tu pun, sbb on da way nk ke Uptown, Shah Alam.

Ape yg ade kat I-City ni? Dari Federal Highway, korang akan nampak lampu warna-warni kat tepi jalan. Tapi bile korang masuk btol² kt I-City tu, baru korang tau. Bukan setakat lampu, mcm² replika haiwan di hiasi ngan lampu ade kt situ. Snowman, tanglung, limau sume adelaa dlm tu.

I-City dh masuk are Shah Alam, kt Seksyen 7. I-City ni salah satu dari projek MSC. Kalau nk pegi dinasihatkan petang² dh lepak citu. Sbb klau lambt, jem giler. I-City dibuka pada setiap hari. Mulai pkul 8.00 petang hingga 12.00 tengah malam. Ni antara gmbar² yg sempat kteorg amik time bersuka ria kat sane!~










0 comments:

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts