25 March 2010

Tudung Nikah

Dh brape hari xupdate entry. Agak sebuk sket minggu ni menyiapkan klip video RTM. Maklumla dh nk dekat ngan ulang thn ke 64 RTM. Penat tahap gaban ok! Skang ni balik umah trus tdo je. Ni pun masih lg nampak katil & bantal kt umah. Huhu.

Walaupun agak sebuk, aku masih sempat surfing internet. Carik koleksi tudung time nikah nanti. Aku xpnah lagi pakai tudung ade awning nih. Aku rase cam xsesuai ngan bentuk muka aku. Tp aku tgk org lain pakai ok je.

Tetibe aku jumpe 1 blog nih. Owner dia mmg buat tudung especially utk nikah & sanding. Canteks & aku suka bangaatt!~ Lg pun butik dia kt Shah Alam je. So, aku rase aku patut g butik & try tudung berawning nih. Ne la tau, cantek la plak kat muka aku. Huhu. Perasan!~

Kaler baju utk nikah nanti - soft yellow + off white (comel x?? hehe)
Utk sanding plak - white (sucii jee. hehe)

Ok, ni aku kongsi antara tudung yg cun menjadi pilihan!~ credit to MyHannah Boutique.








0 comments:

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts