08 March 2010

Kenduri Kahwin

Penat giler!~ Tp yang penting sume org gumbiraaaa!!~ Lalala~ Sepanjang bln Feb/Mac ni byk majlis kawen sepupu aku. Start dr:

20 Feb 2010 - My Engagement @ Klang, Sel
27 Feb 2010 - Abg Didi & Kak Ida Solemnization @ Bukit Beruntung, Rawang
7 Mac 2010 - Abg Didi & Kak Ida Reception @ Dewan Hamzah, Klang
13 & 14 Mac 2010 - Aie & Azie Solemnization & Reception @ Pantai Remis, Perak
20 Mac 2010 - Aie & Azie Reception @ Klang, Sel

Lepas tu, on 31 Mac 2010 plak ibu & ayah berangkat ke Tanah Suci, Mekah mengerjakan umrah. Tinggalla aku 3 beradik kat umah. Moga ibu ayah selamat pergi & selamat kembali. Byk barang along nak pesan nih. Sejadah 1, jubah putih/krim 1.. Lagi ape erk? Hmm... Owh, kurma ajwa & anbal nk buat hantaran kahwin.. Huhuhu..

Jumaat ni, ade date ngan En. Tunang nkg Pameran Perkahwinan 2010 kat PWTC, KL. Berlangsung 3 hari je. 12 hingga 14 Mac 2010. Disebabkan aku akan ke Perak 13 & 14 tu, terpaksela aku amik cuti 12 aribln utk g tgk wedding fair tu. Lgpun, ibu ayah dh bising sume pun blum book lagi. Theme color je dh ade. Huhu.

Ni sket gmbr utk tatapan sume mase Abg Didi & Kak Ida nikah 27 Feb 2010. Tunggu mlm kang kalau rajin, aku tambah lagi gambar.. Daa~





0 comments:

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts