21 February 2010

Galeri Majlis Tunang

Mls nk tulis pepanjang. Nak post gambar je. Hehe. Ok, take a look. Aku xcantek tp maniss je sket.. Hahahaha.. Perasaann skejapp yee.. Lalala~



















20 February 2010

20 Februari 2010

Yeay!!~ Alhamdulillah.. Selesai sudah majlis tunang.. 20 Februari 2010, kenangan terindah. Chewaahhh.. Huhu.. Kini aku telah bergelar tunangan org. Tunang kpd En. Azarul 'Ariff Asa'ari. Ok, share beberapa gmbar dulu sbb penat tahap gaban.. Nanti bile ilang sket penat, aku upload lagi..

Make up oleh Eyra Rizal & pelamin oleh Butik Zielynn.. Sgt² suke. Luv it!~ Terima kasih Eyra, Takky (photographer), Nazeha (kek & cupcakes), Kak Lynn & Abg Azam! My day is perfect dgn bantuan u all!~ [^_^]




17 February 2010

Menghitung Hari

3 hari lagi. That is it! Aku akan jadi tunangan orang dlm mase 3 hari lagi. Berdebar. Sgt² berdebar. Dan tentunya aku cukup bersyukur & gembira. Alhamdulillah. Lebih² lagi aku tengok ibu & ayah orang yg paling bahagia saat dan ketika ini.

Sume persiapan dh diatur. Cume tinggal 1,2 bende yg perlu diselesaikan. Esok last aku kje. Nak setelkan ape yang patut kt opis nih. Jumaat plak aku dh start cuti. Harap sempatla study sket since Sabtu pagi tu ade interview. Adeh~

Ok, mlm esok Kak Zielynn dtg pasang pelamin. Abg Khalid pun dtg esok amik dulang utk buat gubahan. Nazeha call smalam bgtau doorgift & kek hantaran dia akan hantar pagi Sabtu. Takky dtg on the day. Harap sgt cuaca clear aritu. Takut hujan, xbleh plak nk menggedik amik outdoor photoshoot. Huhuhu.

Dh bgtau Eyra (makeup) yg majlis dh tunda. Harap Eyra dpt sms tu. Maklumla, time hantar btul² plak sehari sbelum majlis nikah Eyra. Sori Eyra, but congrats on your wedding!~

Hmm.. Plan arini nk jemput kwn² opis plak. Sambung nanti.. I'm out!~

14 February 2010

Tunda Majlis Tunang

Pengumuman:

Majlis Pertunangan sy kini ditunda bkn lagi pkul 11pg 20/2/2010 (Sabtu), tetapi pkul 3ptg. Harap maklum.

Ade interview plak pagi Sabtu tu, pkul 9pg. Terpaksela aku rushing pegi opis pastu trus gerak balik abes je sesi interview tu. Adeh. Dugaan sungguh.

Apepun, aku berdoa & berharap kejayaan milik aku & kawan². Insya Allah.. Aminnnn.. Good luck sume!~

Ok.. chow.. (Penat cat bilik.. cantek dah bilik aku.. huhuhu...)

08 February 2010

Birthday @ Chicken Hartz

Happy birthday to Wanbah & Aie. Smoga pjg umur, murah rezeki & kahwin cepat. Huhu. Smalam sempat melantak kat Chicken Hartz, Sunway Pyramid. Actually celebrate birthday 2 officemate. Best & happening!~

Sbelum tu aku sempat singgah Mydin, Subang. Bli lagi 20 paper bags. Bile check balik aritu terkurang plak. Pastu aku bli gak coklat choclairs. Permintaan Azarul as goodies utk majlis tunang nanti. Hehe.

Dari Mydin, aku trus gerak g Sunway Pyramid. Janji pkul 12 tgh hari dpn Chicken Hartz. Tp haram.. Xnmpak lagi batang idung sume orang. Aku ngan Azarul je duk terconggok kt ctu. Dpt msg dari Farah, bgtau dak² bujang tu baru gerak dari umah derang kat Putrajaya. Diulangi Putrajaya!~ Pergh, aku ngan Azarul dh lapar plak tu. So, sementara tunggu derang sampai kteorg g mkn pizza 1 slice kat Giant tp xsedaps! Sempat gak bli kek kat Jaya Jusco. Aku pilih Choc Banana. Yummy!!~

Lebih kurang kol 1.30 tgh hari derang sampai. Kiteorg trus masuk dlm. Yani & family je blom smpai time tu. So, apelagi sbb dh xtahan lapar kteorg pun melantak xingat. Mcm² kteorg amik. Ayam, mash potato, onion ring, coselow, nasi, spagetti, ais krim, fruit punch. Mcm²la..

Lps tu baru Yani & family sampai. Sementara Yani mkn, aku sempat main ngan Mia. Lps sesi makan², start pulak sesi meniup lilin & potong kek untuk birthday Wanbah & Aie. Then kteorg sume nyanyi lagu Happy Birthday. Tetibe sume yg ade kt Chicken Hartz tu nyanyi join kteorg. Mmg happening! Huhu. Ape yg penting kteorg sume happy semalam. Hilang tekanan dlm kepala. Ok, jom tgk gmbar. Huhu..























04 February 2010

Pameran Pengantin 2010













Untuk maklumat lanjut, layari http://www.urbanvibe.com.my atau http://www.malay-wedding-expo.com atau http://www.bridalguide.com.my
Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts