08 January 2010

Bunga Hiasan

Jenuh mlm tadi duk selak2 majalah. Nak cari idea hantaran la konon. Tema: english garden. Jgn jadi semak samun sudah. Huhu. Ade gak terpikir nak bagi je barang, mintak org buatkan then aku trus bayar je. Tp, sbb pikir nak save budget rasenye aku ngan adik akan usahakan mereka hantaran sendiri.

Tgh aku search kt internet, aku tgk ade byk pilihan bunga utk dihias bersama hantaran. Tgkla, klau aku rajin next week igt nk g Chow Kit jap. Hari tu gi Nilai xde plak nmpak yg menarik. Lgpun, ramai yg kate bli kt area Chow Kit, murah.

Ok, ni antara bunga yg bleh korang guna utk hias dulang hantaran:

a) Bunga Stokin


b) Bunga Dip


c) Bunga Segar @ Fresh Flowers


c) Bunga Tiruan @ Artificial Flowers


d) Bunga Kristal


Setakat ni, tu je yg nk kongsi ngan semua. Nanti later aku update..~

0 comments:

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight charts